Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Lūgšana ir aktualitāte


Pirmā Adventa priekšvakarā tikāmies jauno ģimeņu vakarā, lai kopīgi meklētu, ko Dieva Vārds mums atklāj par lūgšanu. Paldies mācītājam Erbertam Bikšem, kas palīdzēja orientēties Bībelē un bija sagatavojis jautājumus diskusijām mazajās grupās. Šis vakars mums pašiem bija kā eksperiments, jo arī turpmāk esam iecerējuši katru otro mēnesi veidot līdzīgus vakarus – Bībeles studijas. Piedāvājam iepazīties ar vakara dalībnieku atziņām!

Lai arī visu dienu esam lūgšanās ar Dievu, svarīgs tomēr ir laiks un vieta, kad un kur to darām! Ļoti svarīgi ir lūgt kopā vīram un sievai!
Evija un Mareks

Mūsu lūgšanas vienmēr tiks atbildētas, ja lūdzam tīru sirdi, un Dievs par saviem bērniem rūpīgi gādā.

Austra

Bija brīnišķīgi atkal dzirdēt, ka Dievs vienmēr mūs dzird, uzklausa un atbild.

Gundega un Haralds

Jauno ģimeņu vakarā piedalījos pirmo reizi, un tas mani uzrunāja ar siltu atmosfēru. Šīs reizes tēma "Lūgšana" ir ļoti būtiska katram, bet jo īpaši ģimenei, kurai ir uzticēts vest pie Dieva savus bērnus un būt kā šī ceļa vadītājiem, kur lūgšana – saruna ar Dievu – ir neatsverama, ko palīdzēja apzināties diskusija grupiņās. Iepriecina, ka aicināti arī tie, kam vēl nav ģimene.

Ilze

Bija ļoti jauki. Paldies par uzaicinājumu! Noteikti nāksim vēl!

Ivita un Mārtiņš

Jautājums bija, ko tad īsti lūgt? Bībele atbild ar Mat 6,9 – jālūdz mūsu Tēvs debesīs!

Aldis

Ļoti sirsnīga un svētīga kopā sanākšana! Patīkami dalīties savā pieredzē par lūgšanu un uzklausīt citu viedokļus. Dzirdēt un pieņemt sev ko jaunu un atklāt, kā ģimenē ikdienā tuvināties Dievam.

Zane un Raivis

Pats svarīgākais – Dievs dzird katru lūgšanu un atbild uz katru lūgšanu tajā īpašajā veidā, kas Viņa bērnam attiecīgajā brīdī ir vislabākais. Jauki, ka ģimeņu vakari tagad atvērti arī tiem, kam laulība vēl ir tikai nākotnes plānos.

Līga

Prieks, ka ģimeņu vakari uzņēmuši jaunus apgriezienus. Ģimenītēm būs vieglāk atcerēties, ka jāierodas katru mēnesi. Bībeles studijas ir ļoti jauka lieta, jo īpaši ģimenēm maz laika atliek padziļināti apskatīt kādas tēmas un studēt Bībeli. Šodienas tēma "Lūgšana" ir aktualitāte katra kristieša dzīvē, un laulībā tai ir īpašs spēks un svētība. Mūs pavada vārdi no Mat 18,20: "Jo, kur divi vai trīs ir sapulcējušies Manā Vārdā, tur Es esmu viņu vidū." Mēs nu esam trīs mūsu ģimenītē un priecājamies par tām svētībām, kuras varam saņemt arī caur šo ģimeņu vakaru!

Estere un Markus

Aicinām pievienoties jauno ģimeņu vakariem arī tevi! Nākamais ģimeņu vakars ar Bībeles studiju – 31. janvārī plkst. 18. Līdzi ņemiet Bībeles!

Organizatori – Kupču un Godiņu ģimene

Foto Evija Godiņa
Fotoparaksti
1. Biešu ģimene ar meitiņu Rebeku.
2. Mācītāja Erberta Bikšes pārliecinošās atziņas par tēmu "Lūgšana".
3. Rožkalnu un Kupču ģimene ar atvasītēm.

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv