Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Jaunieši "Silta sirds"
Jaunieši "Silta sirds"

Pēc rosīgās Vecpiebalgas meitenes Lauras ierosmes mēs, vairāki draudzes jaunieši, ceturtdien, 18. februārī, devāmies uz Vecpiebalgas draudzes jauniešu vakaru. Turklāt šo braucienu sasaistījām ar misijas grupu "Kāpnes", jo, kā zināms, Jaunpiebalga neatrodas sevišķi tālu no Vecpiebalgas. Tuvojoties galamērķim, Lauras telefonu (viņa brauca kopā ar mums) ik pa laikam ieskandināja zvans, no kuriem viens bija "sirsnīgs sveiciens visiem no Ancītes!" Sirsnība bija nojaušama, vēl nemaz klāt neesot. Un tā patiesi bija. Vakars izvērtās ļoti jauks, draudzīgs un sirsnīgs.


Iesākām ar mūsu pienesumu - slavēšanas dziesmām, pēc kā Vecpiebalgas draudzes mācītājs Intars Jonītis rosināja mūs uz pārdomām un diskusijām par tēmu "Svētais Gars". Vēlāk katrs dalījās ar iepriekšējā nedēļā piedzīvoto. Un, kad daļa vakara sadraudznieku jau bija devusies mājās, pārējie turpinājām vakaru, dziedot dziesmas no vecpiebaldzēnu dziesmu grāmatiņām. Sadraudzību ar Dievu un vienam ar otru noslēdzām baznīcas lielajā telpā ar lūgšanu pie altāra. Pēc tam prātā skanēja grupas "Jorspeis" dziesmas vārdi: "Snieg sniegs, bet man auksti nav šonakt, jo zem jakas man ir silta sirds šonakt."

Jā, nudien, sirds tovakar, manuprāt, silta bija ikvienam. Un prieks bija just, ka, pirmkārt, tā ir silta pretī Tēvam, silta un atvērta, gatava dot un sildīt arī citas sirdis.

Pateicība Dievam! Kā arī priecāsimies uzņemt vecpiebaldzēnus savās mājās - Jēzus baznīcā!

Madara Jauģiete

Foto: Rolands Kalniņš

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv